3kk Parisuhde- terapia paketti

Qi-Optimassa noudatamme "Kaikki se rakkaus joka sinulle kuuluu" -ideología de kirjan Hendrix Harvillen. Harville tarjosi jo 1980-luvulla hyvin erilaisen näkemyksen parisuhdeterapiast. Hän huomasi perinteisten menetelmien tehottomuuden ja seurasi itsekin avioeroaan. Tarvittiin uusi tapa ratkaista parisuhdeongelmat. Kirjan mukaan elämämme tarkoitus on oppia ja kasvaa. Tallennamme lapsena paljon havaintoja ympäristöstämme, mutta aikuistuessamme kykymme havainnoida vähenee noin 20 prosenttiin. Meidät muokkaavat vanhemmat ja heidän tapansa aiheuttavat meille traumoja. Haluamme ymmärtää, miksi nämä tilanteet haavoittivat meitä, joten pyrimme luomaan vastaavia tilanteita uudelleen. Huomaatko, että puolisosi muistuttaa usein jotakuta vanhemmistasi? Joten, Qi-Optimassa tarjoamme mahdollisuuden yksilöllisiin hoito-/terapiajaksoihin tai voit valita suoraan 3 kuukauden teho parisuhdeterapian paketin. Paketti Innoissamme sobre seuraavat vaihtoehdot:

3 viikon välein, 100 min x 4 = 400 min, hints at €600
Ottaessasi package in Säästät: €412

2 viikon välein, 100 min x 6 = 600 min, hints at €900. Ottaessasi package in Säästät: €318

Oletko huomannut, että puolisosi muistuttaa usein itseäsi, isääsi, äitiäsi tai isäpuoltasi?

Qi-Optimassa noudatamme Kirjan Hendrix Harvillen “Kaikki se rakkaus joka sinulle kuuluu” -ideologiaa. On erittäin mielenkiintoista tutustua tähän hyvin erilaiseen näkemykseen parisuhdeterapiasta, jonka Harville tarjosi jo 1980-luvulla. Parisuhdeterapeutti, joka noudatti perinteisiä menetelmiä, huomasi niiden tehottomuuden ja seurasi itsekin avioeroaan. Hän tajusi, että tarvitaan toisenlainen tapa ratkaista parisuhdeongelmat.

Kun olemme vauvoja, meillä on uskomattoman suuri havainnointikyky. Tallennamme suorastaan ​​kaiken, mitä ympärillämme tapahtuu, vaikka emme vielä ymmärräkään sitä. Kasvaessamme tapahtuu käänteentekevä ilmiö: ymmärrämme enemmän, minkä vuoksi emme pysty taltioimaan yhtä paljon kuin ajatellaan aikuisella olevan kyky havainnoida ympäristöään noin 20 prosenttisesti. Lapsi on vanhempiensa armoilla, ja vaikka meillä olisi kuinka hyvät vanhemmat, he aiheuttavat meille traumoja.

1 viikon välein, 100 min x 12 = 1200 min, hints at €1200. Ottaessasi package in Säästät: €1236

Qi-Optiman on ylpeänä rakentanut Web-Administrator 2023

Tietosuojakäytäntö

X