Biocera

Biocera on Perustettu 1994, ja sen on kehittänyt Lääkäri. Jeon Hyoung Tag ja hänen erikoisalaansa on Biokeramiikka ja hänellä on yli 23 vuoden kokemus.

Olemme kehittäneet laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien ilmanpuhdistuskatalyytit nanopartikkeleilla, keraamiset pallokatalyytit ja antibakteeriset tuotteet.

Suoritamme  NSF sertioituja testejä ja Biocera keraamisille vesipuhdistuspalloille tehdään 42- erillaista testiä.

Dr. Jeon Hyoung Tag ǀ Founder & CEO ǀ BIOCERA

Biocerasta on tullut ensimmäinen yritys maailmassa, joka on läpäissyt nämäkaikki 42 NSF sertifioitua testiä. Keraamiset pallot vedenpuhdistuksessa ja veden alkalisoivat puhdistuslaitteita ovat hyvinvintimarkkinoidet parhaimmistoa. Kätevät suihkupäät ja muut hyvinvoinnin tuotteet, jotka torjuvat ympäristön saasteita jotka aiheuttavat kehoissamme häiriöitä ja vapaiden radikaalien kertymistä. Mukaan lukien syöpää, diabetestä, ihovaivoja ja stressiä. Olemme perustaneet maailmanlaajuisen verkoston kumppaneiden kanssa USA: ssa. UU, Eurooppa ja Aasian aluella jossa panostamme yhdessä keskinäiseen tutkimukseen ja kehittämiseen sekä myyntiin.

​Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto on hyväksynyt emäksisen Biocera vedenkäsittelylaitteet,korealaiset biokraamiset pallot ja suosittelevat niitä jokapäiväiseen käyttöön hyvinvoinnin edistämiseksi.  Voit hyödyntää palveluitamme ottamalla meihin yhteyttä ja tilaamalla Biocera vedenkäsittelylaiteita jo tänään!

10 Syytä miksi juuri sinun kannattaa juoda ionisoitua ja alkaalista vettä:

1. Painonhallinta- kun olet hyvin nesteytetty, suorituskykysi paranee ja kehosi siis polttaa enemmän kaloreita. Tutkimukset osoittavat, että painosi putoaa noin 6 kg kahdessa kuukaudessa vaihtamallasi juomavetesi tähän laadukkaaseen bioceran suodattamaan veteen.

2. Nuorentaa- koska vesi imeytyy niin myös muut ravintoaineet imeytyvät perammin, vesi lisää vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytymistä noin kolme kertaiseksi ja siten keho myös voi neutralisoida vapaita radikaaleja paremmin.

3. sydämen terveys ja verenpaine – auttaa ihmisiä, joilla on korkea verenpaine ja kolesteroli, koska alkaalisessa vedessä on paljon mineraaleja, jotka tasapainottaa ja edistää verenkiertoa.

4. Nesteyttää- tutkimukset osoittavat, että vety ei pysy minkäänlaisessa pullossa, joten se on lisättävä veteen aina juuri ennen käyttöä.

5. Puhdistuminen- Emäksinen vesi puhdistaa päivittäin kudoksesi ja kun kuona aineet poistuvat se auttaa myös sinun elimiäsi toimimaan paremmin kuten maksaa ja munuaista. Kun aineen vaihduntasi on parempi koko elimistösi voi paremmin.

6. Tasapainottaa PH:si- Hapan keho on altis sairauksille Ja se voi nostaa metabolisen ph tason liian korkealle, Mikäli veresi on PH hapanta lisäät riskiä saada munuaiskiviä, diabetestä, korkeaa verenpainetta, ylipainoa. Kun taas emäksinen keho tulee immuuneiksi monille sairauksille, kuten esimerkiksi syövälle. Syöpä ei voi elää emäksisessä ympäristössä.

7. Maksan terveys – vähentää hapettumista maksassa.

8. Luiden terveys- kun elimistö on hapan kehon on pakko emäksisöidä kehoa varastamalla kalsiumia luista.

9. Ruuansulatusta edistävä- tutkimukset osoittavat, että alkaalinen vesi vähentää riskiä coliittikseen ripuliin ja ummetukseen.

10. Suorituskyky- Lisääntynyt suorituskyky johtuu kehon nestetasapainosta, jonka ansioista saat enemmän energiaa, kestävyyttä ja nopeutta sekä palautumisesi on nopeampaa.

 


Ota rohkeasti yhteyttä mihin tahansa kysymykseen.

    Valitsemalla tämän valintaruudun suostun käyttämäni tietoliikenteen tarkoituksiin.*Olen yli 18-vuotias.*

    X