Ehdot ja edellytykset

Huomaa OIKEUDELLISET JA YLEISET SOPIMUS EHDOT

1. Soveltamisala.

Tämän asia kirjan tarkoituksena on luoda ja säädellä sivuston https://qi-optima.fi  (jäljempänä “sivusto”) käyttö sääntöjä, joita sivuston kaikki sivut ja niiden sisällöt ymmärtävät Minja Maria Zeuksen omistamat, joita käytetään toimi alue ja sen aliverkkotunnukset sekä myynti sopimuksen yleiset ehdot verkko kaupassamme.

Sivuston käyttö edellyttää saman käyttäjän tilaa ja merkitsee kaikkien tähän oikeudelliseen ilmoitukseen sisältyvien ehtojen hyväksymistä. Käyttäjä sitoutuu lukemaan tämän oikeudellisen huomautuksen huolellisesti kaikissa tilaisuuksissa, kun hän aikoo käyttää sivustoa, koska se ja sen käyttö ehdot, jotka sisältyvät tähän oikeudelliseen ilmoitukseen, voidaan muuttaa. Käyttäjä voi tarkistaa kaikki ilmoitukset milloin tahansa verkkosivustomme kautta.

Verkko kaupan käyttö, kuten joko pelkästään vierailija tai rekisteröitynä jäsenenä hän kuluttaja tai käyttäjä, sekä yleisten sopimus ehtojen hyväksyminen Vuokraus.

On ymmärrettävä, että kaikkien ohjeet palvelun tai tuotteen ostamiseen Myymälämme kautta verkko, sekä sen soveltaminen, merkitsee täydellistä ja varauksetonta sitoutumista Jokainen niistä yleisistä ehdoista, jotka julkaistaan Sivusto.

Näitä ehtoja sovelletaan tuotteen online-osto menettelyn alusta alkaen lähetyksen vastaanottamisesta sekä peruuttamisen määrä aikojen päättymisestä oikeudellisesti vakiintuneita takeita.

2. Verkkosivuston omistajuus.

Omistaja tämän sivuston on Minja María Zeus (jäljempänä “Qi-Optima”) osoite Avenida del Mediterráneo, 203 Villa Lola rakennus, Lohko A, 4th, 4th, C.P. 29730, Rincon de la Victoria, ja CIF: X8440207N.

Ovat kuluttajan väli mies järjestelmää, löydät lisä tietoja täältä:

https://www.consumoresponde.es

Voit. Voit ottaa meihin yhteyttä täällä.

Puh: 622624112

mailto:   info@qi-optima.fi

3.- Henkisen ja teollisen omaisuuden.

Immateriaalioikeudet tämän sivuston ovat omaisuutta Qi-Optima, tai kolmannet osapuolet, jotka ovat sallittuja tarvittaessa.

Sivuston sisällön luvaton jäljentäminen, jakelu, markkinointi tai muuntaminen kokonaan tai osittain rikkoo Qi-Optima-teollis-ja tekijän oikeuksia. Samoin kaikki sivustolla olevat tavara merkit tai erottuvat merkit ovat lailla suojattuja.

Tällä sivustolla olevien tietojen luvaton käyttö sekä Qi-Optima-teollis-ja tekijän oikeuksiin liittyvät vahingot voivat johtaa oikeudellisesti asianmukaisten toimien harjoittamiseen, ja tarvittaessa tällaisesta harjoitasta johtuvat vastuut.

Jos tuotteidemme verkko kauppa oli oikeutettu teollis-ja tekijän oikeuksien suojaan, Qi-Optima takaa, että ne voidaan valtuuttaa hallitsemaan hankintaa ja tuotteesta kuluttajalle.

4. Vastuuvapauslauseke.

Tällä sivustolla ilmaistut sisällöt, ohjelmat, tiedot ja/tai neuvot olisi ymmärrettävä vain ohjeellisena. Qi-Optima ei ole millään tavoin vastuussa saman tehokkuuden tai täsmällisyyden vuoksi, että se on vapautettu sopimus-tai sopimuksenulkoiseen vastuuseen niiden käyttäjien kanssa, jotka käyttävät niitä, koska näiden on päätettävä harkintansa mukaan heidän mahdollisuutena.

Tämä sivusto voi julkaista sisältöä sekä kolmansien osapuolien tai yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja, Qi-Optima, ei ole vastuussa niiden todenperäisyydestä ja tarkkuudesta, ja se on vapautettu mistään sopimuksenmukaisesta tai sopimuksenvastaisesta vastuusta Käyttäjät, jotka käyttävät niitä, ovat pelkkä välittäjä.

Qi-Optima, pidättää oikeuden muokata sivuston sisältöä ilman ennakko ilmoitusta ja ilman rajoituksia, jolloin käyttäjälle annetaan mahdollisuus hyväksyä uudet ehdot tai peruuttaa tili.

Samoin se ei vastaa mistään vahingoista, joita voi aihe utua tämän sivuston ja sen tarjoamien palvelujen saatavuuden ja/tai jatkuvuuden puutteesta.

Qi-Optima ei takaa virusten tai muiden Web-elementtien puuttumista, mikä voi aiheuttaa muutoksia tieto kone järjestelmässä. Qi-Optima, joka ei muuta sopimus-tai sopimuksenmukaista vastuuta käyttäjille, jotka käyttävät sitä ja joilla on minkäänlaisia vahinkoja tieto kone virusten tai tieto kone elementtien aiheuttamista vahingoista.

Qi-Optima ei vastaa mistään palveluista, joita kolmannet osapuolet voivat antaa sivustolla.

Qi-Optima, joka ei vastaa mistään muiden siihen linkitettyjen sivustojen tarjoamista palveluista ja/tai tiedoista. Qi-Optima, ei hallitse tai harjoitta minkäänlaista valvontaa kolmannen osapuolen verkko sivustoilla. Suosittelemme käyttäjiä toimi maan varovaisesti ja tutustumaan oikeudellisiin ehtoihin, jotka ovat alttiina tällaisille verkko sivustoille.

Käyttäjät, jotka lähettävät minkätyyppisiä tietoja Qi-Optima, sitoutuvat siihen, että se on totuudenmukaista ja että se ei riko mitään kolmansien osapuolten oikeuksia tai voimassa olevaa lain mukaisuutta.

Qi-Optima on pelkkä välittäjä asiakkaan ja myyjän välillä, joten se ei ota vastuuta myynnistä. Hakemukset toimitetaan myyjälle.

5. Portaalin käyttö ehdot käyttäjille.

Pääsy tämän sivuston on ilmainen paitsi kustannukset yhteyden kautta Tele viestintä verkon tarjoamia pääsyn tarjoaja sopimuksen käyttäjien.

On nimenomaisesti kiellettyä käyttää sivustoa tarkoituksiin, jotka ovat vahingollisia Qi-Optima tai kolmansien osapuolien tavaroille tai eduille tai jotka muulla tavoin ylikuormittaa, vahingoittaa tai poistaa käytöstä verkot, palvelimet ja muut tieto kone laitteet (laitteisto) tai tuotteet ja sovellukset tai kolmannen osapuolen tieto kone (ohjelmisto).

Siinä tapa uksessa, että käyttäjä saa tietää, että linkitetyt sivustot viittaavat sivuille, joiden sisältö tai palvelut ovat laittomia, haitallisia, halventavia, väkivaltaisia tai vastoin moraalin, olisimme kiitollisia, jos otat yhteyttä Qi-Optima.

6. Tavaroiden, meren kulun ja velan myynti.

https://qi-optima.fi portaalin kautta, kuluttajat tai käyttäjät voivat ostaa tuotteita eri toimittajilta, jotka mainostetaan markkinoissamme.. Nämä luokitellaan, tuotteen valitseminen, saatavilla olevat tiedot tuotteesta näkyvät näytöllä ominaisuudet, yleishyödylliset palvelut ja hinta; ja yksi tai useampi valo kuvat ja tällaisten ehtojen peruuttamis oikeutta koskevat producto.

Elin tarvikkeiden osalta Myyjä ilmoittaa asiakkaalle ennen ostoksen valmistamisen ja Kun tuote toimitetaan, elin tarvike tiedot Euroopan parlamentin ja Euroopan parlamentin asetus (EU) No 1169/2011 Annettu 25 päivänä loka kuuta 2011, elin tarvikkeita koskevista tiedoista Kuluttajat.

Ennen sopimuksen tekemistä käyttäjä Tarkista se ja arvioi, onko se tarpeisiisi sopiva. Myös tekninen apu, myynnin jälkeiset palvelut ja muut palvelut saattavat näkyä kaupallisia takuita, jotka voivat mahdollisesti auttaa asiakasta.

Ennen sopimuksen tekemistä käyttäjä Tarkista se ja arvioi, onko se tarpeisiisi sopiva. Lisäksi käyttäjän on oltava 14-vuotiaita, toimitettava tiedot Hyväksy nämä ehdot.

Se, että käyttäjä noudattaa tilaus lomaketta, ei merkitse, että tilaus hyväksytään automaattisesti tai myyjältä, mutta sen katsotaan hyväksyvän sen, kun olet Lähetä sovelluksen automaattinen kuittaus Sähkö posti.

Meillä on Marketplace-palvelu, joka sallii tuotteiden myynnin suoraan kolmannen osapuolen myyjille. Nniiden tuotteet, joita kolmannen osapuolen myyjät tarjoavat ja myyvät Marketplacen kautta ovat niiden omien myynti ehtojen alaisia, joissa Qi-Optima ei ole osapuoli, joten se ei oleta mitään vastuuta tästä. Emme ole vastuussa tarjotun tuotteen ja kolmas osapuoli, emmekä edusta kolmannen osapuolen myyjää. Vuonna esittely kohteita, kun selaat Marketplace nimenomaisesti mainittava myyjän henkilöllisyys.

Asiakas on yksin vastuussa markkinoiden käyttö ja tuotteiden valinta ostaa myyjältä, ja, vapauttaa Qi-Optima, mistä tahansa vaatimuksesta kolmansien osapuolien tuotteiden käytön ja hankinnan seura uksena Markkinoilla.

6,1.-osto menettely:

Asiakkaan on noudatettava Lisää tuotteita ostos koriin ilman sitoutuminen ostamaan. Voit tarkastella kori tai tyhjentää sen poistamalla Tuotteet.

Jos haluat jatkaa ostosta, sinun tulee Hyväksy osto tilaus-painikkeessa,  hyväksyä ehdot, oikeudellinen huomautus ja nämä ehdot tuotteen (tuotteiden) hankintaan liittyy.

Myöhemmin, jos et ole toimittanut niitä Aiemmin asiakasta pyydetään henkilö tietojensa kanssa kentille, joilla on tähdet, jotka ovat pakollisia oikean lähetyksen tekemiseen. Se ei ole asiakkaan ennakko rekisteröinti.

Asiakas voi tarkastaa, onko tiedot korjaa nämä Virheelliset ja korjaa ne “Muokkaa”-painikkeen kautta.

Viimeistele osto prosessi, joka on suoritettava Klikkaa “Osta nyt”-painiketta (tai vastaavaa ilmaisua), johon liittyy osto maksu velvoitteella.

Jos prosessin aikana on Ohje sivuja, Tämä antaa asiakkaalle lisä tietoja osto prosessista.

Kun myynti on formalisoitu, ja kun maksu vastaanotetaan ja varmentuu, Qi-Optima ja vahvistettu hyväksyminen osto sähköpostitse 24 tunnin kuluessa ostoksesta, tuote toimitetaan.

Jos maksu suoritetaan luotto kortilla, kortti veloitetaan pankki posin kautta. Kaikki liike toimet tehdään suojatussa palvelin ympäristössä SSL-suoja, joka takaa tieto turvan ja tieto suojan tietosi.

Sopimus päättyy, kun hyvä toimitus, Vaikka takuut ja tiedot säilytetään oikeudellisista ja kaupallisista syistä (jos olet hyväksynyt ne).

Jos tuotetta ei ole saatavilla, raportoimme odotus aika helpottaa hyvää, ja asiakas voi valita Odota tai vastaanota maksettu määrä.

Qi-Optima ei missään tapa uksessa pidä hallussa toisen vahingon korvaukset, olivatpa ne tehokkaita, välillisiä tai muutoin voiton menetys, jonka ostaja olisi voinut kärsiä ongelmista tuotteen myynnistä ja siirrosta.

Qi-Optima ei ole vastuussa viivästyksistä tai virheellisistä tai virheellisistä julkaisemis toimista, jos ne johtuvat tosiasioista tai olosuhteista, jotka eivät ole sen hallittavissa, mukaan lukien rajoituksetta hallituksen toiminta, tuli palo, tulvat, kapinat , maan järistys, tekninen vika, hakkerointi, pikkuruinen, räjähdys, kauppa saarto, laillinen tai laiton lakko, henkilöstön tai materiaalin puute, kaikenlainen kuljetuksen keskeytyminen, työviivytys tai mikä tahansa muu seikka, joka ei ole hallittavana.

Jos haluat lisä tietoja tila uksesta tai laskutuksesta, voit ottaa yhteyttä asiakas palveluun Sähkö posti tilin kautta info@qi-optima.fi

Määräajat Toimitus:

Toimitus aika on 48h-72h n. tila uksen tekemisen jälkeen niille lähetyksille, jotka on toimitettava Niemi maalla, Ceutassa, Melillassa ja Baleaareilla. Kanariansaarten tapa uksessa toimitus aika on 72h-96h n. tila uksen tekemisen jälkeen.

Sitä voidaan käyttää mistä tahansa käyttö järjestelmästä, alustasta tai selaimesta. Jos sinulla on ongelmia, ota meihin yhteyttä.

7. Hinta, Maksu tapa ja tositteet.

Tuotteiden hinta on määritelty euroina, ja se on se, joka on määritetty sivuston vastaaville sivuille jokaiselle tuotteelle, joka on voimassa niin kauan kuin ne pysyvät saatavilla verkkosivustolla.

Maksu tapa hyvän tulee olla kautta luotto kortilla/Cash takaisin/PayPal (määritellä).

Nniiden sovellettavat verot sisältyvät producto.

Toimitus kulut ovat erillisiä, ja käyttäjän täytyy tarkistaa ja hyväksyä ennen formalisoimalla tila uksen, kustannukset, jotka edellyttävät lähettämällä sen hänen osoite, koska ne vaihtelevat koon ja painon tuotteen tai määrä paikan. Ohjelmisto laskee toimitus ajat ja toimitus hinnat automaattisesti, kun lisäät tuotteita ostos koriin.

Yleensä Qi-Optima lähettää sähköpostitse vahvistuksen maksun vastaanottamisesta sähköpostitse.

8- Takuu.

Tuotteiden takuu on kaksi vuotta siitä päivästä, kun se on vastaanottanut saman, joka on kiinnitetty vastaavan kuriiri palvelun vastaanottoon, jonka käyttäjä allekirjoittaa toimitettavaksi. Käytetyt tuotteet, se on 1 vuosi.

Elin tarvikkeiden, se tulee niiden voimassa olon päättymis päivä. Tuotteet saapuvat päivä määränä riittää kulutettavaksi ja täydellisessä kunnossa, ottaen vastuu käyttäjän oikea säilyttäminen.

Takuu oikeuttaa käyttäjän korjaamaan tuotteen tai korvaamaan sen uudella (paitsi kulutus hyödykkeellä tai toisella kädellä), pyytää hinnan alennusta tai purkaa sopimuksen.

Jos Qi-Optima väittää, että lomake aiheuttaa kohtuutonta haittaa ja kuluttajan suostumuksella, hän voi valita niille sopivan muodon.

Kuuden kuukauden aikana korjatun tuotteen toimittamisesta Qi-Optima on vastuussa korjaukseen johtaneita vaatimustenvastaisuuksia, jotka ovat olettanut, että kyseessä on sama vaatimustenmukaisuuden puute, kun tuotteen viat toistetaan tuotteessa alun perin ilmennyttä alku perää.

9. Käyttäjän velvollisuudet.

Tavara merkillä tavaroiden kaupallinen käyttö on nimenomaisesti kiellettyä, ellei sitä ole nimenomaisesti valtuutettu Qi-Optima tai tavara merkin omistajalla.

Käyttäjä sitoutuu maksa maan tuotteen hinnan ja hyödyntämään sitä lain ja näiden yleisten ehtojen mukaisesti.

Sitoudut pitämään Sala sanasi luottamuksellisina ja ilmoittamaan meille välittömästi epäilystä tilisi luvattomasta käytöstä tai Sala sanasi käyttämisestä.

Käyttäjä suostuu siihen, ettet käytä toisen käyttäjän tiliä, käyttäjä tunnusta tai Sala sanaa.

10.-Qi-Optima velvoitteet.

Sitoudut antamaan käyttäjälle tarvittavat tiedot tuotteesta ja kun osto on tehty, lähettää tarkastuksen sähköpostitse, joka ilmaisee vastaanottaneensa tila uksen, ja vahvistuksen maksun.

Sitoudut siihen, että sinulla on tarvittavat vara osat tuotteelle tai pyydät niitä valmistajalta 5 vuoden ajan valmistuksen valmistumisesta.

Voit myös laatia laskun, joka toimitetaan kuluttajalle tilauksesi mukana.

11.-peruuttaminen.

Jos et ole tyytyväinen verkko kaupassamme ostettuihin tuotteisiin, sinulla on oikeus irtisanoa sopimus palauttamalla ostoksesi seuraavien kappaleiden määräysten mukaisesti.

Peruuttamisen määrä aika päättyy 14 kalenteri päivän kuluttua päivästä, jona sinä tai kolmas osapuoli, jonka olet ilmoittanut, muu kuin rahdin kuljettaja, sai hyvän.

Peruuttamis oikeutta ei sovelleta seuraaviin aiheeseen liittyviin artikloihin:

Tavaroiden kuluttajan ja käyttäjän tai selvästi räätälöityjä.
Tavaroiden voi heikentyä tai vanhentua nopeasti.
Tavaroiden sinetöidyt, jotka eivät sovellu palaute- hygienia, ja ne on sinetöity toimituksen jälkeen. (Elin tarvikkeet)

Siinä tapa uksessa, että olet ostanut useita tavaroita, jotka on toimitettu erikseen, peruuttamisen määrä aika päättyy 14 kalenteri päivää siitä päivästä, jolloin sinä tai kolmannen osapuolen ilmoittamaa muu kuin rahdin kuljettaja, sai viimeisen näistä b Ienes.

Jos olet hankkinut hyvän, joka koostuu useista komponenteista tai osista, peruuttamisen määrä aika päättyy 14 kalenteri päivän kuluttua päivästä, jona sinä tai kolmas osapuoli, jonka olet ilmoittanut, muu kuin rahdin kuljettaja, on vastaanottanut viimeisen komponentin tai materiaalin.

Jos olet tehnyt sopimuksen määräaikaisten tavaroiden toimittamisesta määrätyn ajan, peruuttamisen määrä aika päättyy 14 kalenteri päivää siitä päivästä, jona sinä tai kolmas osapuoli, jonka olet ilmoittanut, muu kuin rahdin kuljettaja, vastaanotti ensimmäisen näistä tavaroista.

Kun olet saanut tuotteen, me maksamme sinulle sekä pääasiallinen summa että toimitus kulut, jotka maksoit tuolloin, ilman Palautuksen aiheuttamat lähetys kustannukset ovat kuitenkin tilisi.

Kuluttaja on vastuussa tavaroiden manipuloinnista johtuvien tavaroiden arvon aleneminen kuin se, joka on tarpeen sen luonteen, ominaispiirteiden tai Toiminta.

Kuluttajan on ilmoitettava halukkuutensa kaikki oikeutetut keinot lain mukaan: soittamalla numeroon 622624112, sähköpostitse info@qi-optima.fi, tai kirje, joka sisältyy näiden käyttö ehtojen sisältämiin osoitteiin, sekä Jatka tuotteen palauttamista posti paketilla, joka kulkee tällaisesta paluuseen liittyvät kustannukset. Pelkästään se, että paketti palautetaan osoitteeseen riittää, kun otetaan huomioon, että oikeutta käytetään: Avenida del Välimerellinen, 203 Villa Lola rakennus, Lohko A, 4, 4, C.P. 29730, Rincón Voitto.

Tarjoamme sinulle kuitenkin lomakkeen, tämän kohdan lopussa, jonka käyttö ei ole pakollista.

Kun olet vastaanottanut tiedon annon palautus (jos sellainen on) ja tuote Qi-Optima jatkaa palauttamista enintään 14 kuukauden päivää, jolloin käyttäjän maksamat raha määrät, mukaan lukien verot ja toimitus kulut ilman minkäänlaista alennusta tai rangaistusta. Paluu tapahtuu samoilla keinoilla, joilla maksoit, ellet kerro meille, mitä Päinvastoin.

Käyttäjän täytyy vain palauttaa yksi arvon aleneminen, mikä on seurausta sen käytöstä on eri mieltä sovituista tai hyvän ominaispiirteiden syvyyden, joka johtuu siitä, että huolto-ohjeita ei ole annettu tai vahingon vahingoilta.

Jos paluu johtuu tuote viat, lailliset oikeudet ja tuotteiden takuut sovelletaan sen lain säädännön mukaisesti, jota sovelletaan yritys, joka toimii lähetys kustannuksin.

Peruuttamis oikeus on voimassa vain kuluttajat, mukaan lukien oikeus henkilöt ja yhteisöt, jotka eivät ole kuluttajina oikeus henkilöys, joka ei voittoa tavoittelemattoman alueen liike toimintaa. Kauppiaat tai yrittäjät, jotka ostavat kaupallisen tai liike toiminnan yhteydessä tuotteita ei voida hyväksyä peruuttamis oikeus.

12. Vastuut.

Käyttäjä on täysin vastuussa ostetun tuotteen käytöstä ja vapauttaa https://qi-optima.fi vastuusta, joka aiheutuu vahingoista, saattaa aiheuttaa kyseisen tuotteen väärinkäytön. Erityisesti Vastuussa:

Kaikki ne säädökset, jotka näiden yleisten edellytysten, lain, moraalin, oikeuden ja oikeus sääntöjen yleisesti hyväksytty tulli ja yleinen järjestys.
Mikä tahansa teko, jonka hän suoritti eri tavalla kuin mitä ohjeissa tai ohjeissa mainitaan käyttö ja tuotteen käyttäminen.
Varmuus, tarkkuus, nykyiset ja nykyiset tiedot, joita kukin Data täyttää lomakkeet, joita Qi-Optima vaatii verkkosivustolla.
Vahingoista suoraan tai välillisesti, jotka kolmannet osapuolet ovat aiheuttaneet, jos käyttäjä menetti, paljastaa, huoli maton tai joka tapa uksessa antaa kolmannelle osapuolelle tiesi, että henkilö tietosi ovat välttämättömiä tuotteen hankinta.

13.- Faculty of Order-palvelun kieltäminen.

Qi-Optima pidättää oikeuden sulkea pois tai estää tuotteen hankinnan, kun se katsoo, että nykyisiä asetuksia rikotaan, yleiset ehdot, moraalit, yleisesti hyväksytyt tulli, yleinen järjestys, kun kolmas osapuoli on vahingoittunut tai jos Qi-Optima-verkkosivuston kuvasta ja maineesta johdetut syyt eivät sitä pidä tarpeellisena. Tässä tapa uksessa, jos maksu on suoritettu, se palautetaan.

14. Tiedot ja muutokset.

Qi-Optima takaa, että se on paljastanut nämä yleiset ehdot mahdollisten asianosaisten yleisyyden mukaan, kuten ennen kuin ne voisivat tehdä sopimuksia, mikä on aikaisemman tiedotus jakson mukaista. Käyttäjä voi tutustua näihin yleisiin ehtoihin milloin tahansa verkkosivustomme kautta.

Tämän edellytyksen väliaikainen voimassaolo aika on sama kuin sen altistuksen ajan kohtana, kunnes yksipuolisesti määrättyjä ehtoja muutetaan kokonaan tai osittain, ja käyttäjä on velvollinen kuulemaan Yleiset sopimus ehdot aina, kun pääset verkko kaupassamme.

Jos jokin lauseke julistetaan mitättömäksi, sitä ei ole asetettu vaikuttamatta muihin olosuhteisiin.

15. Ja sijaansiirto.

Qi-Optima voi sopimussuhteisten palveluntarjoajien kanssa ja tehdä yhteistyötä tai luovuttaa sopimuksia kolmansille osapuolille, jotta ne voivat suorittaa kaikkien tai joidenkin niiden tuotteiden luovutuksen, joihin se sitoutuu eri toimintojen yhteydessä Virallisoimalla.

16.- Sukupuuttoon ja resoluutiolla.

Tämä sopimus irtisanotaan, kun molemmat osapuolet noudattavat velvoitteitaan, joihin ne sitoutuvat, tai Kun jokin niistä on ratkaissut sen, jos jokin syy on kriisin ratkaisun osalta tai jos vasta puoli laiminlyö vakavasti sopimuksessa asetetut velvoitteet.

17.- Ilmoitukset.

Ilmoitukset on lähetettävä millä tahansa luotettavalla tavalla seuraavaan osoitteeseen: Qi-Optima; on Avenida del Mediterráneo-katu, 203 Villa Lola rakennus, Lohko A, 4th, 4th, C.P. 29730, Rincon of Victory.

18. Sovellettavan lain, lain käyttö vallan ja täytäntöönpanon.

Qi-Optima ilmoittaa, että tätä oikeudellista ilmoitusta ja yleisiä sopimus ehtoja säännellään kaikilla sen äärimmäisyyksien osalta Espanjan lain säädännöllä. Tämä sopimus on vahvistettu Espanjan kielellä.

Kun hän nauttii kuluttajan suojelu määräyksistä, hän voi vaatia tai haastaa hänen koti paikkansa lain käyttö vallan.

Kumpikin osapuoli esittää, ja nimenomaisesti luopuu muusta lain käyttö vallasta, Rincón de la Victorian (Espanja) tuomio istuimille seuraavissa tapa uksissa:

Mikä osto sopimus puolen koti paikka on Euroopan unionin ulkopuolella, ja Espanjan kanssa ei ole olemassa kahdenvälistä tai monenvälistä sopimusta, joka haittaa vahvistaa lain käyttö alueen nimenomaisesti lähettämisen;
Jos kyseessä on myynti liike toiminnan tai liike toiminnan yhteydessä toimivan yhtiön toteuttamaa Ammatillinen.

19. Meihin yhteyttä.

Jos sinulla on. kysyttävää näistä käyttö ehdoista tai jos haluat tehdä ehdotuksia tai suosituksia, ota meihin yhteyttä seuraavan Sähkö posti osoitteen kautta: info@qi-optima.fi

23. Verkkovälitteisen riidan ratkaisun.

Verkko kuluttajariitojen riitojenratkaisusta annetun EU:N asetuksen 524/2013 säännösten mukaisesti, tiedotte, että kuluttajana sinulla on käytös sään menettely, jolla ratkaistaan eri riita-asiat, jotka johtuvat tavaroiden ja palvelujen verkko myyntiä EU:ssa.

Hsa EU:N RLL (verkkovälitteinen riidan ratkaisu) foorumi:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Cna lisä tietoja löytyy seuraavasta linkistä:

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/ES/TXT/PDF/?uri=CELEX:32013R0524

24-Lataa asia kirjoja:

Cna Lataa tämä dokumentti tästä (linkki ladattavan asia kirjan kanssa. pdf)

Cna Lataa kotiutus lomake tästä (linkki ladattavaan asia kirjaan kohteessa. pdf)

X