Ensimmäinen ilmainen keskustelu

Me kaikki haluamme löytää mikä meitä estää saavuttamasta unelmamme ovatpa ne sitten terveyteen, onnellisuuteen, varallisuuteen liittyviä.

Vetovoiman lakiin vaikutamme jokainen, ajatustemme ja tunteidemme kautta ja joka hetki värähtelee ympäristöömme vetäen puolemme samankaltaisuutta. Tärinä, joka houkuttelee tapahtumia. Jos emme ole tyytyväisiä elämäämme, meidän tulee muuttaa omaa värähtelyä ja saavutimme tavoitteemme. Muuttamalla ajatuksia ja tunteitasi – koko elämämme muuttuu. Terveytemme tila on lähtöisin mentaalitasolta, alitajuisen ohjelmoinnin ja käsittelemättömien tunteiden kautta.

Kun sinulla on elämässäsi jumiutunut tilanne, haluatko sinä vielä odottaa?
Vai haluatko ottaa askeleen kohti tavoitteitasi ja unelmiasi?
Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Sinä valitset, voit pitää jumiutunutta tilannettasi päivän viikon tai vaikka loppu elämän. Ensimmäinen askel on aina hankalin mutta kun sinulle tulee koko ajan parempi olo et malta jatkaa matkaasi kohti eheytymistä ja unelmiasi, niin kaikille on käynyt!

Miten se tehdään?

Aloitamme keskusteluajan ensin selvittämällä mitkä ovat sinun tavoitteesi. Ne voivat liittyä Ihmissuhteisiin, Varallisuuteen tai Terveyteen.
Löydämme tehokkaan ja toimivan mielikuvaharjoittelun avulla millaisia alitajuisia tunteita sinulla on varastoitunut keskushermostoon ja siten estää sinua alitajuisesti saavuttamasta näitä kyseisiä tavoitteita

Keskustelumme aikana Täydentävän Terveydenhuollon ammattilaiset suunnittelevat sinulle henkilökohtaisen ohjelman, joka voi sisältää psykokinesiologian, lisäksi monia muita hoitomuotoja, tuotteita, analyysejä,kursseja, testejä tai palveluita, mitä ikinä tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi.
Tiedämme, että kaikki ovat ainutlaatuisia. Siksi teemme sinulle yksilöidyn juuri sinulle aina ensin.
Muista saavuttaaksesi tavoitteesi sinun sitoutumisella on suuri merkitys.

Sinun ei tarvitse odottaa, sinä ansaitset nauttia elämästä jo tänään!

Varaa aika

X