FOODIN TUOTTEET

Me Qi-Optimassa arvostamme korkeaa laatua ja Foodin menestystarina on tuttu koko suomelle. Haluamme edistää Näiden mahtavien tuotteiden myyntiä myos koko maailmassa. Me teemme mitä vain saadaksemme asiakkaillemme parasta laatua eettisesti ja ekologisesti. Oma varastomme sijaitsee Espanjassa. Tilaa kanssamme tuotteet meidän varastoon, jotta voit saada super foodeja omien tilaustesi yhteydessä. Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät milloin täytämme varastoamme. Tilaa suoraan Minjalta!

foodin suomessa

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Missiomme kuuluukin: ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”. Tehdään tänään valintoja, jotka tekevät huomisesta paremman.

Haluamme tuoda jokaisen suomalaisen saataville maapallomme parhaat antimet. Se tarkoittaa niin villimustikkaa kotimaamme puhtaista metsistä kuin luomutuotettua alkuperäiskaakaota Amazonialtakin. Emme usko joko–tai -ajatteluun, valintamme on aina sekä–että. Ympäristön kannalta luonnonmukaisesti tuotettu tai villinä kasvanut ruoka on aina parempi valinta.

Meille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Kun panostamme omaan tuotantoomme, vastaamme itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta. Lisäksi luomme työpaikkoja kotikaupunkiimme Vaajakoskelle, Jyväskylään. Omalla tehtaallamme tuotteiden valmistuksessa käytämme vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa.

Tehdään yhdessä itsemme, toistemme ja yhteisen ympäristömme kannalta kestäviä valintoja.

Tuotteet eivät vielä kotisivulla, tilaa suoraan Minjalta!

Selaile kuvastoa tästä: https://www.e-julkaisu.fi/foodin/tuotekatalogi/3-20/#pid=10

Etkö tiedä mitkä tuotteet sopivat sinulle, käytä lihastastaus palveluamme, tilaaja saa sen maksuttomasti:

Voit katsoa hinnaston:

https://qi-optima.fi/fi/foodin-tuotteet-sivu-1/
https://qi-optima.fi/fi/foodin-tuotteet-sivu-2/
https://qi-optima.fi/fi/foodin-tuotteet-sivu-3/
https://qi-optima.fi/fi/foodin-tuotteet-sivu-4/
https://qi-optima.fi/fi/foodin-tuotteet-sivu-5/
https://qi-optima.fi/fi/foodin-tuotteet-sivu-6/

    Valitsemalla tämän valintaruudun suostun käyttämäni tietoliikenteen tarkoituksiin.*Olen yli 18-vuotias.*

    X