Lääkäri Eudoxia Lopez

Et voisi päästä parempiin käsiin.

Doctor Eudoxia Lopez

Lääkäri, 40 vuoden kokemus homeopatiasta ja integraatiolääketieteestä

Kokea 100%
Integroiva Lääketiede 95%

Eudoxia Lopez on erikoistunut homeopatiaan, integratiiviseen lääketieteeseen ja rasvansiirtoon

Kielet: Englanti, Espanja, 
Suomalainen Käännös (Minja Zeus)
Nimi: Eudoxia Lopez
Maa: Espanja

Tervetuloa Eudoxian lääketieteelliseen konsultointiin:

Verkossa vain 169 € / tunti kotoa

Ja heti biolääketieteen keskuksesta.

Esittely

Biolääketieteen johtava lääkäri. Lääketieteen ja kirurgian kandidaatti. Lääkäri, jolla on 22 vuoden kokemus SNU-sairaalan teho-osastolta. Master-tutkinto homeopatiassa.
Master-tutkinto regeneratiivisessa lääketieteessä ja rasvansiirrossa. Neuraaliterapian ja otsoniterapian asiantuntija. Tehnyt hypertermian onkologiaan, syvään hypertermiaan ja kehon hypertermiaan liittyviä kokeita.
Lääkäri Eudoxia Lopez Peral, johtava lääkäri ja kliinisen biolääketieteen asiantuntija homeopatiassa, regeneratiivisessa lääketieteessä, integratiivisessa lääketieteessä ja luonnonlääketieteen alalla.

Minusta

Hei, minulla on lääketieteen lisenssi Granadan yliopistosta vuodelta 1981. Minulla on lääketieteellinen koulutus perhetyössä ja olen ollut potilaiden avustajana Andalusian terveyspalvelun (SAS) ensiavussa 22 vuotta. Aloin laajentaa koulutustani ja lääketieteellistä tietämystäni syventämällä erikoistumisalaani ja laajentamalla käsityksiäni.

Olen toteuttanut opetussuunnitelmia myös terapeuttisten hoitojen kuten ja luonnonlääketieteen, täydentävän, integratiivisen ja regeneratiivisen lääketieteen aloilla. Lisäksi 15 opetussuunnitelmaa on suunniteltu nimenomaan neuraaliterapiaa, otsoniterapiaa, differentiaalitekniikoita ja regeneratiivista lääketiedettä, homeopatiaa ja perusonkologiaa silmällä pitäen.

Pitkäaikaisen kokemukseni ansiosta olen pystynyt varmistamaan, että näiden uusien hoitomuotojen yhdistämisestä perinteiseen lääketieteeseen hyötyvät merkittävästi niin potilaat kuin hoitojen antajat.

Hypertermian hoidon kannalta, johon liittyy kehon lämmön nostaminen kehon immuuni järjestelmän tehostamiseksi, ja erityisesti paikallisen lämpöterapian onenoterapian avull aon saatu lääketieteelisesti todistetusti hyvin vaikuttavia tuloksia.Otsoniterapia ja happiterapia ja muut terapiat merkitsevät huomattavaa edistystä lääketieteen alalla.

Työskentelen päivittäin klinikallani tarjotakseni potilailleni kaiken tietoni ja yritän auttaa heitä paranemaan. Se on minulle tärkein asia, joka motivoi päivittäistä työtäni.

Tervehdys

Dra. Eudoxia

Espanjalainen lääkärikoulutus Eudoxia Lopez, 29/3663

Lääketieteen ja kirurgian kandidaatti, Granadan yliopisto, 1981

Neuraaliterapian asiantuntija, Málagan lääketieteellinen korkeakoulu, 2007

Otsoniterapian asiantuntija, Sevillan yliopisto, 2010

Homeospagyrian asiantuntija. 2014

Master-tutkinto regeneratiivisessa lääketieteessä ja rasvansiirrossa. 2016

Ota yhteyttä, jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä. Täytä yhteydenottolomake ja vastaamme sinulle pian. Kiitos!

Määritä viestintä tämän ammattilaisen kanssa

    Valitsemalla tämän valintaruudun suostun käyttämäni tietoliikenteen tarkoituksiin.*Olen yli 18-vuotias.*

    X