Meistä Enemmän

Qi-Optiman toimitusjohtaja ja perustaja Minja Zeus on aina taistellut heikompien puolesta. Hän on kokenut koulu helvetin ja on yrittänyt ymmärtää vanhempiensa eron lapsesta asti.

“Minun intohimoni on muuttaa ongelma ja kriisi voitolliseksi ja unelmaksi.”

Minja Zeus

KEITÄ OLEMME

Qi-Optima syntyi ajatuksesta, että voi saavuttaa optimaalisen terveyden, parhaan vaurauden ja parhaat ihmissuhteet. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vaikka jokaisella on oikeus onnellisuuteen, omat alitajuiset ajatukset ja tunteet määrittelevät jokaisen oman elämän.

Qi-Optiman toteuttaminen kansainvälisenä täydentävänä terveydenhuollon verkkoportaalina perustui tärkeään tietoon, että täydentävät terveydenhuoltopalvelut eivät olleet kaikkien saatavissa. Sisällön ja laadun vaihtelut olivat eri maissa melko suuret ja niiden saatavuus pidettiin haastavana.

MITÄ ME TEEMME

Tarvittiin silta palvelujen välillä ja eri maiden asiantuntijoiden yhdistämiseksi. Tämä antaisi ammatinharjoittajalle mahdollisuuden tarjota kokonaisvaltaisen hyvinvointi palvelun asiakkaalleen, kun täydentävän terveydenhuollon ammattilaiset pystyisivät täydentämään asiakkaidensa tarpeita yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa rajojen yli.

Qi-Optima on alusta, jonka kautta ihmiset voivat löytää ammattilaisia optimaalisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Yacin Dehairi

Web Developer

X