Meistä

Qi-Optima on Sinun ellinvoimasi lähde

Tervetuloa Qi-Optimaan, jossa ymmärrämme, että elämän haasteet voivat jättää pysyviä jälkiä meille kaikille, sekä emotionaalisesti että fyysisesti.

Sairauden ja trauman, lapsen kasvattamisen vaikeuksien ja yrityksen pyörittämisen haasteiden lisäksi jokainen kohtaa omat ainutlaatuiset esteensä.

Qi-Optimassa uskomme koko ihmisen hoitamiseen, ottaen huomioon fyysisen, emotionaalisen, psyykkisen, intuitiivisen ja jopa DNA-ohjelmoinnin. Räätälöimällä hoidot jokaisen yksilön tarpeiden mukaan voimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan pysyviä tuloksia ilman tarvetta useille hoitokäynneille.

Uskomme kehon kykyyn parantua itsestään, ja lähestymistapamme on suunniteltu tukemaan tuota luonnollista parantumisprosessia. Tarjoamme nopean verkkovarausmahdollisuuden sekä monipuolisia testianalyysejä ja hoitoja, jotka tarjoavat tehokkaita ratkaisuja, säästäen aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä. Anna meidän auttaa sinua saavuttamaan menestystä elämässäsi ja nauttimaan siitä täysillä.

INTEGROIVA LÄÄKETIEDE YHDISTÄÄ PERINTEISEN LÄÄKETIETEEN KÄYTÄNNÖT NÄYTTÖÖN PERUSTUVIIN LÄÄKKEIDEN TÄYDENTÄVIIN HOITOIHIN EDISTÄMÄÄN KOKONAISVALTAISTA TERVEYTTÄ. TÄRKEIMMÄT HYÖDYT SISÄLTÄVÄT:

image-of-new-page.png

Kokonaisvaltainen lähestymistapa: Käsittelee jokaisen yksilön fyysisiä, emotionaalisia ja henkisiä tarpeita.

Räätälöity hoito: Ottaa huomioon yksilön tietyn terveydentilan, historian ja elämäntyylin hoitosuunnitelmien muokkaamiseksi.
Ennaltaehkäisevä painotus: Auttaa yksilöitä tekemään elämäntapamuutoksia terveyden ja sairauksien ehkäisemiseksi.
Yhteistyö: Kannustaa yhteistyötä perinteisen terveydenhuollon ammattilaisten ja täydentävien terapeuttien välillä.
Näyttöön perustuva: Yhdistää tutkitut hoidot perinteisen ja täydentävän lääketieteen parhaaksi.
Tukee perinteisiä hoitoja: Täydentää standardihoitoja parantaen niiden tehokkuutta ja vähentäen haittavaikutuksia.
Potilaan voimaannuttaminen: Kannustaa aktiivista osallistumista ja perusteltujen päätösten tekemistä paranemismatkalla.
Parannettu hyvinvointi: Parantaa elämänlaatua, stressinhallintaa ja emotionaalista tasapainoa.
Tehokkaammat hoitotulokset: Yhdistää useita hoitomenetelmiä optimaalisten tulosten ja tyytyväisyyden saavuttamiseksi.
Terveystiedotus: Korostaa elämäntapamuutoksia pitkäaikaisen terveyden ja elinvoimaisuuden edistämiseksi.
Yksilöllisessä ohjauksessa on tärkeää konsultoida päteviä terveydenhuollon ammattilaisia.

HUOMIO:

Tämä tieto on vain tiedoksi eikä korvaa ammatillista lääketieteellistä neuvontaa.

LUPAUKSEMME ASIAKKAILLEMME

Qi-Optimassa asiakas on etusijalla.
Tarjoamme laadukasta täydentävää terveydenhoitoa, joka on saatavilla missä tahansa. Luotamme kehomme luonnolliseen kykyyn aktivoida itseparantuminen nopeasti ja tehokkaasti, säästäen sinulle rahaa pitkällä aikavälillä.

MITEN VARMISTAMME ERINOMAISEN HOIDON?

Kommunikoimalla kehosi sisäisen tiedon kanssa. Ymmärrämme, että kehollasi on viisaus parantua itsestään, mutta joskus menneet traumat ja pelot voivat häiritä tätä prosessia. Käsittelemällä näitä esteitä yksi kerrallaan voimme auttaa sinua löytämään ratkaisuja jopa kaikkein monimutkaisempiin elämän haasteisiin.

Asiantuntijamme Minja Zeus seuraa useiden ammattilaisten elämäntyötä ja käyttää lihastestauksen menetelmää poistaakseen arvailun ja palauttaakseen itseparantumisen. Toisin kuin oireisiin keskittyvä terveydenhoito, lääkkeettömässä, luonnollisessa ja kokonaisvaltaisessa lähestymistavassamme on turvallista koko perheelle, myös lemmikeille, ja se parantaa samanaikaisesti kaikilla tasoilla.

TEHOKAS

Parane ja menesty kanssamme kumppanuuden kautta kehosi omalla tiedolla suoran viestinnän avulla autonomisen hermostosi kanssa.”

Asiakas on etusijalla
Kunnioitamme ja vastaamme heidän mieltymyksiinsä, tarpeisiinsa ja arvoihinsa, ja varmistamme, että hoitomme on linjassa heidän tärkeysjärjestyksensä kanssa.

NOPEA

ilman viivästyksiä. Keskitymme poistamaan esteitä, jotka estävät kehoasi parantumasta, ja tarjoamme päivittäistä tukea nopeamman ja yksinkertaisemman parantumismatkan saavuttamiseksi.

Tasa-arvoinen hoito kaikille
Sukupuolesta, etnisyydestä, sijainnista tai sosioekonomisesta asemasta riippumatta.

TURVALLINEN

Tietosuojasi ja tietoturvallisuutesi ovat etusijalla edistyksellisen teknologian avulla. Tietojasi ei koskaan jaeta ilman suostumustasi.

Suosittelemme tallentamaan ne Nordig Laboratoryn tietokantaan tai voimme lähettää ne sähköpostitse tai WhatsAppin kautta ja tuhota sitten tiedot.

TURVALLINEN

Koska luotamme kehosi luonnolliseen viisauteen optimoida toimintaa ilman haitallisia kemikaaleja. Ravitse, puhdista ja aktivoi kehosi uudistumista ja läsnäoloa varten.

Nopea ja räätälöity
Palvelu ilman haitallisia viivästyksiä niille, jotka etsivät täydentävää terveydenhoitoa tai optimaalista elämänparannusta.

“Elämänvoimasi lähde on tehtävämme Qi-Optimassa ja tiedämme, että voima on voimakas ja jokaisella sitä on.

Filosofiamme perustuu sinussa olevan luonnollisen elinvoiman vapauttamiseen, aivan kuten voikukka kasvaa betonin läpi. Poistamalla sisäiset esteet tehokkaiden räätälöityjen tekniikoiden avulla autamme sinua löytämään sisäisen rauhan ja tarjoamme elinikäistä tukea kaikissa täydentävän terveydenhoidon tarpeissasi. – Minja Zeus, täydentävän terveydenhuollon ammattilainen.”

new-picture-page.png

Google reviews

Kun haluat poistaa sairauksien juurisyitä, esteitä paranemisen edellä, Minja Zeus ja psykokinesiologia on aivan huippu! Olo kevenee ja paranee. Minja katsoo lihastestauksella myös sopivat hoitoa tukevat aineet, jos on tarvis. Mahtava parantaja, olemme monta hoitoa tehneet ja suosittelen sydämeni pohjasta!
taru vuorela
taru vuorela
2023-04-05
Minja on taitava tiedonsaaja lihastetuksella saa mihin tahansa elämän kiperiin tilanteisiin. Lihasteststus antaa meidän oman sisäisen viisauden tulla ulos ja löydämme paranmisen tulos. Sopii kaikille. Kannattaa jättää ennakkoluulo syrjään ja uskaltaa mennä mukavuus vyöhykeen ulkopuolelle. Olen tuntenut Minja Zeus yli 11 v jos ei kauemmin. Ensimmäiselle ilmaiselle keskustelu ajalle Kannattaa tulla kokeilemaan, miltä Minja tuntuu hoitajana. Saat tuloksia etukäteen ja monet saavat apua tuolta ensimmäisestä ilmaisesta keskustelu ajalta vaikka todelliset tulokset tulevat kuin alkaa noudattaa omaa henkilökohtaista hoito ohjelmaa! ☀️
Camilla Penttinen
Camilla Penttinen
2023-02-07
Kolmas kerta Minjan hoidoissa. Oloni paranee joka kerta paremmaksi. Viimeisen hoidon jälkeen olen nukkunut yöni kuin tukki, aivan fantastinen olo. Suosittelen todellakin
Heidi Silvennoinen
Heidi Silvennoinen
2023-01-11
Tenía mi menstruación muy abundante y cada mes iba a peor contacté con Minja Zeus(Qoptima) y me hizo un programa personalizado con la dosis adecuada para mí problema con Yarrow Aerial Parts y mejoré en mis periodos desde el primer mes q comencé a tomar el producto.Recomiendo para otras mujeres que tenga mi mismo problema que contacte con Minja y en poco tiempo tendrán mejoría.
Lidia Silvestre
Lidia Silvestre
2022-08-30
Ha sido una gran satisfacción haber conocido eltrabajo de Minja. Hacía tiempo no encontraba alguien que consiguiese proporcionarme seguir el desarrollo desde donde había dejado en el pasado. Estoy muy satisfecho y sigo con el tratamiento, encantado con mis resultados. Muchas gracias, Minja!
Edson Drago
Edson Drago
2022-08-27
Minjan psykokinesiologia on avannut uusia ulottuvuuksia ja näkemyksiä maailmaan. Olen saanut työstettyä juurisyitä jotka hidastivat kehittymistä ja parantumista. Nyt pääsen vapautuneemmin eteenpäin. Myös lihastestaus on auttanut merkittävästi varsinkin yksilöllisesti parhaiten sopivan ruokavalion löytämisessä :) Kiitos innokkaasta avusta ;)
Aapo Summanen
Aapo Summanen
2022-01-31
Minja es una persona con mucha fuerza, si enfoque y abordaje es holístico y por consiguiente mucho más completo que la medicina tradicional. Sus conocimientos son amplios y maneja varias técnicas en las que podrás confiar más o menos pero siempre genera bienestar instantáneo. Muy recomendable
ella
ella
2022-01-21
I have enjoyed to be in contact with Minja and knowing her. We have practiced yoga on the beach and it was effective. I received also measureramend with magnetic resonance analizer machine from there I received lot's of data of my self, and I can recommend it to others too who need to know about their health more and specifically. I have used Nature's Sunshine and Touch of Synergy products and I recommend omega 3 from touch of Synergy I really like that. We also made interesting interview on the beach to my life event hopefully we will see it online soon ☺️
Pepe Gonzalez
Pepe Gonzalez
2022-01-10
Qui optima is taking care of your physical discomforts, pains and malfunctions in a holistic manner , by analysing very specifically and individually . The treatments are costum made. The first analysis is free and the detailed one very affordable. Alone the analysis results will give you clarity about the cause of your problem. Minja is very thorough , reliable and resourceful.
Bea Kiefer
Bea Kiefer
2022-01-07
Excelente negocio donde pude apreciar muchos aspectos y patrones del éxito 🤩
Guido Pulzone
Guido Pulzone
2022-01-06

PALATTEENNE ON MEILLE TÄRKEÄÄ.

Qi-Optimassa arvostamme palautettanne varmistaaksemme, että tarjoamme parasta mahdollista hoitoa asiakkaillemme. Sitoudumme tukemaan ammattilaisiamme tarjoamaan laadukasta hoitoa empatialla ja rehellisyydellä. Tavoitteenamme on tukea teitä matkallanne kohti optimaalista terveyttä ja hyvinvointia. Jos teillä on kysyttävää lähestymistavastamme tai eettisistä näkökohdista, olemme täällä kuuntelemassa ja antamassa vastauksia.

Minja Zeus
CEO Qi-Optima
Täydentävän terveydenhuollon ammattilainen
+34 622 624 112
X