Nordic Laboratories

Pohjoismainen Laboratorio
Pohjoismainen Laboratorio

Nordic Laboratories on eurooppalainen jakelija, joka tarjoaa hyvin kattavia laboratorioanalyyseja. Arvioimme testauslaboratorioita riippumattomana ja sitoutumattomana toimittajana varmistaaksemme siten korkean laadun, testiemme parhaan luotettavuuden ja kliinisen merkityksellisyyden.

Nordic Laboratories on tärkein funktionaalisen lääketieteen testien tarjoaja Skandinaviassa. Toimintamme on kuitenkin maailmanlaajuista, sillä noin 75 % viennistä suuntautuu asiakkaillemme aina Yhdysvalloista Hong Kongiin.

Laboratoriotestaus

Sairaustilat kehittyvät kehon sisällä, jolloin asiantuntijakaan ei niitä välttämättä ulkopuolelta pysty havaitsemaan. Laboratoriotestaus tarjoaa ammattilaiselle eräänlaisen raportin asiakkaan fysiologisesta tilanteesta.

Jokainen testi on suunniteltu niin, että sen avulla voidaan tutkia yhtä tai useampaa erityistä toimintoa alkaen sydämen ja verisuonten terveydestä aina myrkytystiloihin sekä ruoansulatuskanavan ja aineenvaihdunnan toimintoihin. Saadessaan tällaista tietoa kehon toiminnoista ammattilainen pystyy tekemään tarkempia diagnooseja ja puuttumaan tehokkaammin asiakkaan häiriötiloihin, jolloin myös hoitotulokset paranevat.

Tutustu tästä testeihimme, jotka pystyt tekemään itse kotona

http://nordiclabs.com/Catalogue.aspx?id=160

Saadaksesi testin ota yhteyttä suoraan

Minja Zeus

Täydentävä terveydenhuollon ammattilainen

Tai varaa ensimmäinen ilmainen keskustelu

Myös Qi-Optima.com -sivustolla terveydenhuollon ammattilaisemme käyttävät yleensä Nordig VMS-palvelua tietojen palauttamiseen tietosuojalain takia. ja tätä järjestelmää voi käyttää vapaasti potilaille, lääkärin asiakkaalle.

Nordig VMS

Nordic VMS on online-potilashallintajärjestelmämme. Intuitiivinen käyttöliittymä auttaa parantamaan potilaan sopivuutta ja saamaan parempia hoitotuloksia.

Harjoittajat: tarkistaa ja suositteee yli 100 laboratoriotestiä ja 600 lisäravintetta; luomme yksilöllisesti räätälöityjä hoitoprotokollia; lisäämme potilaan muistiinpanota; ja lataamme asiaankuuluvat potilastiedot yhdessä suojatussa tietojärjestelmässä.

Potilaat: tutustu omaan lääkärin suunnittelemaan hoitomenetelmään; tarkista määrätyt testit ja lisäykset; ja maksa verkossa tuotteista, jotka toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Kun olet saanut henkilökohtaisen tunnuksen ja päset kirjautumaan NordicVMS:n Minja Zeukselta, käytä tätä linkkiä kirjautuaksesi sisään omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla.

https://nordicvms.com/default.aspx

Yhteystiedot

 

Vastaa

X