Ottaa Yhteyttä

Kiitos, että tutkit verkkosivustoamme ja osoitat kiinnostusta Qi-Optimaan. Olemme iloisia, että löysit etsimäsi tiedon. Qi-Optiman missio on voimaannuttaa yksilöitä kohti parempaa elämää kattamaan terveydenhoidon, henkilökohtaisen kasvun, vaurauden ja ihmissuhteet.

Ymmärrämme, että jokaisen ihmisen tavoitteet ovat ainutlaatuisia. Vastataksemme näihin yksilöllisiin tarpeisiin, tarjoamme monipuolisen valikoiman palveluita kullekin alueelle:

Terveydenhoito, Kasvu, Vauraus, Ihmissuhteet

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään oikeat ratkaisut ainutlaatuiseen tilanteeseesi.

Suosittelemme varaamaan ensimmäisen ilmaisen keskustelun kanssamme, jotta voimme tutkia, kuinka voimme auttaa sinua. Varaa aika verkkosivustomme kautta, ja pyydettäessä voimme lisätä sen Google-kalenteriisi.

Ilmainen Ensimmäisen Keskustelun Varauslinkki:
https://qi-optima.fi/product/ensimmainen-maksuton-keskusteluaika/

Kiitos, että harkitset Qi-Optimaa terveydenhoidon, henkilökohtaisen kasvun, vaurauden ja ihmissuhdetarpeidesi osalta. Kiinnostuksesi palveluihimme on erittäin arvostettua.

Kiireellisissä kysymyksissä tai huolissa suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin WhatsAppissa numerossa +34 622 624 112. Se on kätevä ja kansainvälisesti saatavilla oleva tapa ottaa yhteyttä.

Huomioi, että vaikka pyrimme vastaamaan viesteihin nopeasti, vastausaika saattaa olla hieman pidempi. Jos asia on kiireellinen, suosittelemme käyttämään WhatsAppia tai puhelinta nopeampaan yhteydenottoon.

Olemme innoissamme mahdollisuudesta auttaa sinua. Odottavat yhteydenottoa.

Yhteystiedot:

Sähköposti: [minja@qi-optima.fi]
Puhelin: [+34 622 624 112]
Osoite: [C/ Tesorillo 18690 Almuñecar Granada, España]

Viesti Varaamisesta Minja Zeusin, Kokonaisvaltaisen Terveydenhuollon Ammattilaisen, Kanssa:

Olemme iloisia, että harkitset ajan varaamista kanssamme. Tässä ovat tiedot työaikojemme ja hinnoittelumme osalta:

Normaalit Työajat:

Maanantaista perjantaihin: klo 9.00–18.00 CET
Torstaisin: klo 9.00–16.00 CET
Normaalin Työajan Ulkopuolella:

Viikonloput, lomat ja ajanvaraukset normaalin ajan ulkopuolella veloitetaan 2,7€/min.
Ajanvaraukset laajennetuille ajoille (maanantaista perjantaihin) veloitetaan 2,3€/min.
Huomioithan, että hinnat voivat vaihdella normaalien aikojen ulkopuolisille ajanvarauksille. Vaikka tiedustelut ovat ilmaisia, hoitokäynnit noudattavat näitä normeja. Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ota yhteyttä WhatsAppin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Kiitos, että valitsit Qi-Optiman. Olemme sitoutuneita tukemaan sinua matkallasi.

    Valitsemalla tämän valintaruudun suostun käyttämäni tietoliikenteen tarkoituksiin.*Olen yli 18-vuotias.*

    X