Ulkoinen Analyysi Ehdot

ULKOISEN ANALYYSIN EHDOT

Tämä sopimus on sinun ja täydentävän terveydenhuollon ammattihenkilön (CHP) Minja Zeuksen välinen sopimus.

Siitä hetkestä lähtien, kun tarkistat sopivan, tässä sopimuksessa esitetyt käytännöt ovat voimassa, kunnes toisin ilmoitetaan. Ilmoitus tehdään kirjallisesti uuden sopimuksen kautta, muuten tämä sopimus on oikea ja sitoo molempia osapuolia.

Otamme aina tietosuojalain lakeja vakavasti ja tiedämme ne hyvin. Kunnioitamme yksityisyyttäsi kunnioittaen ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin turvatoimiin, kuten salasanalla salatut tiedostot ja ohjelman käyttöoikeudet Nordic Laboratoriesiin.

Emme ole lääkäreitä emmekä tee diagnooseja. Olemme koulutettuja ja päteviä ammattilaisia, jotka tekevät analyysejä ja lihastestejä. Ohjeemme edistävät paranemisprosessia.

Valitsemalla tämän sopimuksen ilmoituksen valintaruudun

Valtuutat meidät analysoimaan terveyttäsi iiriksen, kasvojen, ihon, kielen ja kynsien ulkoisen analyysin avulla. Analyysi tehdään joko kasvotusten tai valokuvien ja videoneuvotteluiden avulla. Antamalla meille valokuvasi hyväksyt ja valtuutat meitä tekemään analyysisi. Sinulla on täysi harkintavalta, kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia tietojasi. Jos et halua meidän säilyttävän tietojasi, on hyvä idea säilyttää ne itsellesi, kun aloitat hoito-ohjelman, kasvojen piirteet, iiriksen väri, kieli ja iho sekä kynnet muuttuvat. Vertaa omaa kehitystäsi myöhemmin.

Jos et ole maksanut ulkoisesta analyysiraportista, puhdasta raporttia ei laadita.

Kun jaamme tietoja sinulle, ne joko jaetaan turvallisen tiedostojenjakoalustan kautta tai sähköpostitse sinulle salattuina.

JOS OSTAT ULKOISEN ANALYYSIRAPORTIN

Sinulle annetaan täysi raportti ulkoisesta analyysistä turvallisen siirron kautta tapaamisen jälkeen. Tämän raportin avulla voit analysoida itseäsi ja omaasi kehitystäsi.

Kuka voi nähdä tietosi

Jos maksat 25 euron maksun ulkoisesta analyysistä verkkosivustomme www.qi-optima.com kautta, Qi-Optima käsittelee asiakastietojasi yleisten ehtojen ja tietosuojakäytännön mukaisesti ottaen huomioon nykyinen yleinen Tietosuojamääräykset.

Edellyttäen, että suoritat tämän ulkoisen analyysin suoraan, kaikki paperitiedostot toimitetaan asiakkaalle ja analyytikko ei säilytä tietojaan ja materiaalin säilyttäminen on asiakkaan vastuulla. Kun tämä sopimus on allekirjoitettu, asiakastietoihin voidaan säilyttää tarvittava aika tietosuojakäytännön ohjeiden mukaisesti, kunhan asiakas on asiakas tai kunnes asiakas haluaa poistaa tietonsa.

Antamasi tiedot ovat vain lääkärin käyttöön, mutta lääkäri voi joskus pyytää varmuutta tai neuvoja kolmannelta osapuolelta. Näissä tapauksissa pyydämme AINA ensin asiakasta, onko se sallittua, ja asian suullinen hyväksyminen riittää, kuten tässä sopimuksessa viitataan.

ASIAKASTEN TIETOJEN VARASTOINTI

Käytämme NORDIC HEALTH -asiakasohjelmaa, joka on yksityisyydensuojalakien mukainen ja helppo käyttää.

Henkilökohtaiset tietosi luodaan sinulle, eikä tietojasi tallenneta muualle tässä ohjelmassa. Sinulle annetaan käyttöoikeustiedot kirjautuaksesi sisään itse. Voit tarkastella ja ladata kaikkia analyysiisi ja hoitoihisi koottuja tietoja:

https://nordicvms.com/

Voit lukea heidän sivustoltaan tietosuojalain ennen kirjautumista sisään
https://nordicvms.com/page-About_us-2.html

Jos sinulla on kysyttävää

Älä epäröi ottaa yhteyttä Minja Zeukseen osoitteessa:

minja@qi-optima.fi

X