Ulkoinen Analyysi

Selvitä tänään mikä estää sinun paranemista

Tiesitkö että, Jokaisella oireella on taustalla oleva ajatus tai tunne, joka on useimmiten tuntematon oireen kokevalle henkilölle? Qi-Optimassa kiinnitämme huomien jokaiseen pikku seikkaan ja näemme kokonaisuuksia kun tulkitselle analysoitavaamme. Uskomme, että on välttämätöntä löytää fysikaalisten oireiden todellinen syy, jota varten olemme kehittäneet paljon testejä, yksi niistä on ulkoinen analyysi.

Hyödyt

Ulkoinen analyysi perustuu sekä visuaaliseen tulkintaan analysoitavan kuvista Iiriksestä, kielestä, kynsistä ja kasvoista. Lisäksi teemme lisäkysymyksiä ja varmentavia testejä kotona tai laboratoriossa. Haluamme tietää tarkasti mitä juuri sinä koet tällä hetkellä. Me tiedämme että juuri sinun sisimpääsi tietää tälläkin hetkellä mikä on paranemiseen este joten kommunikoimme alitajuntasi kanssa varmistaaksemme hoito ohjelman ja ovatko KO. testit, kurssit tai terapiat sinulle tehokkaita ja oletko niille esimerkiksi allerginen. Kaikki tämä tehdään sen takia että saamme sinulle mahdollisimman tehokkaan hoito ohjelman.
 
Opit myös tulkitsemaan joitain asioita sisälläsi. Kirjallinen raportti (maksullinen) antaa sinulle hyvää materiaalia tutkia ja tulkita itseäsi ja ymmärtää ravinteiden imeytymistä itsessäsi. Tulevaisuudessa sinulle on todellista hyötyä, kun kartoitat kehityksesi.


Analyysi on hyvin henkilökohtainen ja  se voi todella hämmästyttää sinua. Kehomme käyttäytyvät samalla tavalla kuin kasvit, näet ulospäin mitä sisällä tapahtuu ja voit sitä kautta tulkita kasvin kasvu olosuhteita, ravinteita, kuivuutta jopa stressiä sisäpuolella tapahtuva heijastuu esimerkiksi ravintoaine vajeista, geenien heikkouksista ja vahvuuksista sekä kehosi nykyisestä tilanteesta. Kotitestejä on esim jossa saamme selville, hormonitoimintaa, Jodi tasoja,  Suolahappojen tilaa, jne,,,

Mikä on ulkoinen analyysi?

Ulkoinen analyysi suoritetaan tutkimalla kehoa mahdollisten ilmeisten merkintöjen suhteen ravinnevajeista. Ulkopuolisen analyysin avulla pystymme kertomaan, onko sinulla mineraali- ja vitamiini vajeita, mitkä ovat nesteytyksen tasot, jos sinulla on öljy- ja kollageeni vajeita, ja jopa selvittämään, onko sinulla ongelmia verenkierrossa, miten kovasti olet stressaantunut ja onko sinulla tulehdusta sekä kaipaatko puhdistuskuuria ja muutamia raskasmetalleja saamme selville. 

Kuinka ulkoinen analyysi suoritetaan?

Ulkoinen analyysi voidaan tehdä joko henkilökohtaisesti tai videoneuvotteluilla. lähetä meille valokuvasi iiriksestä, käynsistä, kielestä, ihosta ja kasvoista, joista voimme analysoida sinusta.

Iiris

“Silmät ovat” ikkuna “kehon terveydentilaan.”

Iirisksestä pystymme näkemään genetiikan, henkilökohtaiset vahvuudet ja heikkoudet, sekä fyysiset että psykologiset, ja ymmärtämään kehossa tapahtuvaa kykyä erottaa kehon terveet järjestelmät ja elimet ja yliaktiiviset, tulehtuneet tai taipumusta ahdistukseen.

Kynnet

Kaikki niiden sormien kynsien reunojen välissä voi näkyä kehon fyysiset puutteet. Kynsien merkit voivat paljastaa muun muassa huonoa ravintoaineiden imeytymistä ja hormonaalista epätasapainoa. Voimme tunnistaa kynsien vitamiinipuutokset ja esimerkiksi Sinkin, B-vitamiinit, kalsiumin ja magnesiumin puutteen.

Kieli

Kiinalaisessa lääketieteessä kielen analysointi on vanha menetelmä selvittää potilaan tämän hetkinen tila. Analysoimalla kielen kuvioita ja sen eri piirteiden silmämääräisellä tarkastuksella. Kieli tarjoaa tärkeitä johtolankoja, jotka heijastavat sisäelinten tilan. Tarkkailemalla kielen alueita voimme määrittää, missä tauti sijaitsee kehossa.

Kasvot & Iho

Fyysinen epätasapaino muodostuu aina uskomuksen tunteesta. Kasvoista näet, kuinka olet tukenut omia heikkouksiasi ja vahvuuksiasi, sekä uskomuksia että fyysistä vartaloasi.

Varaa ulkoinen analyysi jo tänään!

Kuten aikaisemmin mainittiin, analyysi voidaan suorittaa kasvokkain tai videoneuvotteluilla. Parasta on, kun kuvia otetaan, voit verrata prosessiasi.

Varaa aika Minja Zeuksen kanssa tänään!

Ulkoinen analyysi on sinulle ilmainen.

 

    X